2011 m. sausio 27 d., ketvirtadienis

Savaitės pasidžiaugimai #3

Labai tikiuosi, kad šis blogas įves truputėlį disciplinos į mano gyvenimą. Šitą įrašą planavau parašyti sekmadienį. Šiandien yra.. ketvirtadienis. Yra kur tobulėti. Galiu bandyti save paguosti, kad ši savaitė buvo ganėtinai išprotėjusi. Gali būti, kad ji atneš nemažai pokyčių ir nežinau, kaip tada viskas bus, bet pagyvensim pamatysim. O dabar mano praėjusios savaitės pasidžiaugimai:


Botai
 
Savaitės pradžioje gavau siuntą su savo išsvajotais botais. Aišku, jau kitą rytą prasidėjo minusinė temperatūra, o dabar jau atrodo, kad ir tų balų nebuvo. Bet. Pavasaris ateis greitai. O lietus man nuo šiol visai visai nebe baisus. 

Spektaklis

"Mokėk - duosiu" Kauno Mažajam teatre. Seniai pastatytas spektaklis, kurį seniai norėjau pamatyt. Spektaklis apie poros santykius, todėl labai smagiai pasijuokėm iš savęs. Ir net lengviau pasidarė: ne mes vieni tokie :)

Into the Wild

Visai netyčia išgirdau apie šitą 2007 m filmą, kurio kažkodėl dar nebuvau mačius. Pažiūrėjau ir man labai labai patiko. Tikrai verta pamatyti! Man iškart priminė Henry David Thoreau knygą "Voldenas arba Gyvenimas miške", kurios paieškas jau pradėjau, nes būtinai būtinai noriu dar kartą perskaityti.

Miškas

Savaitgalį buvom miške. Laužas, pavėsinė, patys skaniausi pasaulyje vištienos šašlykiukai, gera kompanija, karštas vynas, nerealus oras.. Ech, kad daugiau tokių iškylų!

(Foto iš čia)

1 komentaras:

  1. Tavo blog'ą apdovanojau stilingiausio/įdomiausio blog'o apdovanojimu. :)

    Taisyklės tokios:
    turi parašyti naują post'ą, pranešti iš ko gavai apdovanojimą, parašyti septynis dalykus apie save ir išrinkti kelis tau labiausiai patinkančius blog'us. Turi nepamiršti jiems pranešti apie apdovanojimą. :)

    Daugiau info: http://shopoholikesuzrasai.blogspot.com/2011/01/stylish-blog-award.html

    Sėkmės! :>

    Eva ir jos shopoholikesuzrasai.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti